ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΝΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι του οίνου του αγαπητού, καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους!

Μαζί με τις θερμές  ευχές μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εντυπωσιακή συμμετοχή σας στις ποικίλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε και φέτος, συμπληρώνοντας τριάντα χρόνια δράσης για την διάδοση του ποιοτικού κρασιού στη χώρα μας.

Η φετινή χρονιά έκλεισε πάλι γλυκά με την  πολυαναμενόμενη βραδιά του παντρέματος της σοκολάτας με επιλεγμένες φιάλες όπου ο βιρτουόζος σοκολατο-ποιητής  του «Le votre Piree» στον Πειραιά Στέφανος Διαμαντόπουλος, μας εντυπωσίασε με τις νέες και καινοτόμες δημιουργίες του!ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 στις 8μ.μ: Ξενικά και πάλι ο νέος Α΄ Κύκλος Σεμιναρίων Οινογνωσίας!

Σας προσκαλούμε σε ένα υπέροχο ταξίδι στον μαγικό κόσμο του κρασιού!
Τρεις συναντήσεις: Δευτέρα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου 2019 στις 8μμ!

Εξασφαλίστε μια θέση στον νέο ανανεωμένο και διαδραστικό Α΄Κύκλο Σεμιναρίων Οινογνωσίας με ξεναγό τον οινολόγο και γευσιγνώστη Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Στην ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα οινογνωσίας του «Οίνου του Αγαπητού» στα Μελίσσια, ανακαλύψτε τα αρώματα και την τέχνη της δοκιμής των κρασιών! Θέματα όπως η  τεχνική της γευσιγνωσίας, το σωστό "πάντρεμα" των κρασιών με το φαγητό, η ιδανική  θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος, η οργάνωση της προσωπικής κάβας καθώς και τα μυστικά εντυπωσιασμού στο τραπέζι, θα σας μυήσουν στη αληθινή απόλαυση του «οίνου του αγαπητού»!

Οι εγγραφές συνεχίζονται! Ενημερώστε και τους φίλους σας!

https://youtu.be/khz4U4o6dpE

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Και ενώ στο ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του οίνου του Αγαπητού οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο, εμείς αντλούμε συνεχώς  δύναμη από το αμείωτο ενδιαφέρον σας  για νέες  οινογευστικές  προσεγγίσεις.
Προγραμματίσαμε λοιπόν για αυτό τον  μήνα τρεις  ενδιαφέρουσες  προτάσεις, λαμβάνοντας υπόψη  τις θεματικές  αναζητήσεις, αλλά και τις ημερολογιακές  δυνατότητες των περισσοτέρων....
 

ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τρίτη 15/1/19 στις 9μμ: «Γνωριμία  με την οινοποιία του Σπύρου Λαφαζάνη και Νέστωρ και κοπή βασιλόπιττας στον Οίνο τον Αγαπητό»

Την Τρίτη 15/1/19 προσκαλέσαμε την «αθόρυβη δύναμη της Νεμέας και του θρυλικού Βασιλέα Νέστορα της Μεσσηνίας» την οινοποιία του Σπύρου Λαφαζάνη σε μια μεθυστική γνωριμία με 8 επιλεγμένες φιάλες της  Πελοποννήσου. Και όπως έχει καθιερωθεί -ένας ή μία -τυχερή από το φλουρί της βασιλόπιτας θα ξεκινήσει την χρονιά… περιχαρής!


 Πέμπτη 24/1/19 στις 9μμ: Γευσιγνωσία 6 συλλεκτικών παλιωμένων magnum από όλη την επικράτεια! 

Την Πέμπτη 24/1/19 θα απολαύσουμε 6 συλλεκτικά magnums από όλη την επικράτεια, υπερβαίνοντας εκτάκτως την αρμόζουσα… εγκράτεια!

Ποιοτικές  χρονιές  από το κελάρι του Αγαπητού με χαρισματικές ποικιλίες και υποδειγματικές οινοποιήσεις από επώνυμους οινολόγους θα παρελάσουν με τόλμη και παρρησία, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές  για  περισσή  χαρά και ευτυχία.
 

Πέμπτη 31/1/19  στις 9μμ: Oh la la! Ο γύρος του Bordeaux!

Την Πέμπτη 31/1/19 θα ταξιδέψουμε γευστικά στο υπέροχο και μοναδικό Bordeaux για να γνωρίσουμε τις ιστορικές αμπελουργικές περιοχές της νύφης του Ατλαντικού, τις ζηλευτές και κοσμοπολίτικες  ποικιλίες της περιοχής, και διάσημα chateaux του 18ου αιώνα.

Έξι αντιπροσωπευτικές φιάλες από τα περίφημα crus του Medoc,  του  Margaux, του Pauillac  του Saint- Emilion, της Graves και της μονάκριβης γλύκας της περιοχής Sauternes θα «σφαχτούν» στο βωμό λιγοστών τυχερών που προλάβουν έγκαιρα να κλείσουν μια θέση.


Αποτελεί μάλιστα και ιδανική ευκαιρία προετοιμασίας του ουρανίσκου εν όψει και του  πενταήμερου ταξιδιού που προβλέπεται τον Ιούνιο 2019 …
 
 
 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Παρασκευή 15/2/19 στις 8μμ. Σεμινάριο «Α la Carte».
«Ο γύρος του κόσμου του κρασιού σε 2ώρες!»

Ένα εισαγωγικό - συνοπτικό δίωρο ταξίδι που θα συναρπάσει!

Ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο του κρασιού με ξεναγό πάντα τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου!

Ανακαλύψτε τα αρώματα και την τέχνη της δοκιμής των κρασιών σε ένα δίωρο συνοπτικό σεμινάρια. Θέματα όπως η τεχνική της γευσιγνωσίας, το σωστό “πάντρεμα” των κρασιών με το φαγητό, η ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος, η οργάνωση της προσωπικής κάβας καθώς και τα μυστικά εντυπωσιασμού στο τραπέζι, θα σας μυήσουν στη αληθινή απόλαυση του «οίνου του αγαπητού»!

Θα δοκιμαστούν τα παρακάτω 5 είδη επίλεκτων κρασιών συνοδεία πλατώ αλλαντικών, τυριών και αρτοσκευασμάτων:
-1 Λευκό
-1 Ροζέ
-1 Ερυθρό Φρέσκο
-1 Ερυθρό Παλαιωμένο
-1 Γλυκό


Αρχές  Φεβρουαρίου

Αρχές  Φεβρουαρίου θα σας προσκαλέσουμε σε μια καρδιακή βραδιά στη μνήμη ενός αληθινού και αγαπημένου φίλου, του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, του Ζορμπά των αποσταγμάτων που έφυγε από κοντά μας παραμονή Χριστουγέννων.

Την ημέρα του σαρανταήμερου μνημοσύνου του θα ανοίξουμε για τελευταία φορά αγαπημένες του φιάλες και θα θυμηθούμε τις πιο γλυκές, ανθρώπινες και ανεπανάληπτες στιγμές που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.


Σε όλες τις βραδιές είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με email.
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.Για πληροφορίες και τιμές συμμετοχής:
" Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσια   
Τ. 210 6142200 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
www.oinosoagapitos.gr
twitter.com/OinosOAgapitos
 instagram.com/oinosoagapitos/