Έναρξη νέου Α΄Κύκλου Σεμιναρίων: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019!

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων και των οινικών μας συναντήσεων για το καλοκαίρι, σας ευχόμαστε να ξεκουραστείτε όπου και αν πάτε, δοκιμάζοντας γνωστές φιάλες σε κοσμοπολίτικους προορισμούς αλλά και άγνωστα διαμαντάκια στα απομακρυσμένα και πανέμορφα μέρη  που θα συναντήσετε, ενώ την περίοδο του τρύγου επισκεφτείτε τα τοπικά οινοποιεία των διακοπών σας, ανακαλύπτοντας νέες γεύσεις και αρώματα!
 
Και για όσους από εσάς και τους φίλους σας μετά την εξερεύνηση των νέων γεύσεων και αρωμάτων των διακοπών σας, σας γεννηθεί η επιθυμία να μάθετε τα πάντα για το κρασί και τα μυστικά του, σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη των Σεμιναρίων Οινογνωσίας του φθινοπώρου 2019 προγραμματίστηκε για την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 Σεπτεμβρίου στις 8μμ και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στις 8 – 10μμ.

Τα  σεμινάρια αποτελούνται από 4 κύκλους. Ο κάθε κύκλος έχει 3 δίωρα εβδομαδιαία μαθήματα 8-10μμ. Αμέσως μετά το τέλος του κάθε κύκλου την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο επόμενος κύκλος.

Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν το σεμινάριο με τον κο Χατζηνικολάου, τη γευσιγνωσία των κρασιών από το πρώτο κιόλας μάθημα, συνοδεία αλλαντικών και τυριών.

ΤΙΜΕΣ: Η τιμή του κάθε κύκλου σεμιναρίου (για τις 3 συναντήσεις) ανέρχεται στα 125ευρώ/άτομο.

Αν προσέλθετε με παρέα - δηλ παραπάνω από ένα άτομο- η τιμή διαμορφώνεται από τα 125 ευρώ στα 100ευρώ/ ανά κύκλο/ανά άτομο.

Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει η τελική συμμετοχή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας δηλώνοντας συμμετοχή (με το όνομα ή τα ονόματα) ηλεκτρονικά ως απάντηση αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Περισσότερα για την θεματολογία  όλων των κύκλων :
https://www.oinosoagapitos.gr/seminaria/thematologia-4-kikloi

 

" Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσια Τ. 210 6142200
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.