ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΪΟΥ

 

Αγαπητοί φίλοι του Οίνου του Αγαπητού ciao!!

 

Η επίγευση που μας άφησαν τα αριστοκρατικά Nebbiolo στο πρόσφατο ταξίδι μας στο Piemonte του Ιταλικού Βορρά, μας έδωσε την ιδέα να ξαναζήσουμε λίγο τη μαγική ατμόσφαιρα της οινικής Ιταλίας επανερχόμενοι και στις γνώριμες φιάλες των Sangovese της πανέμορφης Τοσκάνης.

 

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ στις 9ΜΜ : «VIVA ITALIA! PIEMONTE VS TUSCANY»

Θα δοκιμάσουμε λοιπόν ταυτόχρονα, αγαπημένα Barolo, Barbaresco, Chianti και Super Tuscans , ώστε να διαμορφώσουμε μια σφαιρικότερη εικόνα πέρα από μύθους και υπεραξίες, σχολιάζοντας τα   terroirs, τις ποικιλίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους!

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας, με τη βεβαιότητα ότι θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 8ΜΜ: «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ»

Την Πέμπτη 24 Μαϊου ο δάσκαλος θα βρεθεί στη Σαντορίνη, στο Μπελώνιο Ίδρυμα στα Φηρά, για να παρουσιάσει μια νέα συγγραφική προσπάθεια . Πρόκειται για ένα επίκαιρο οδηγό που μας ξεναγεί στο θρυλικό νησί της Σαντορίνης με την τεράστια αμπελουργική ιστορία και τον γηραιότερο στην Ελλάδα αμπελώνα 3.500 χρόνων.

Η σειρά «ΟΙΝΟΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» περιέχει αναφορές στην επισκεψιμότητα, την ιστορία, τις ποικιλίες και τη φιλοσοφία των κρασιών κάθε οινοποιείου, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες σε κάθε επισκέπτη, ενώ με τη βοήθεια της επίκαιρης τεχνολογίας «QR code», ο οδηγός μας συνδέει άμεσα στο διαδίκτυο, στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των οινοποιείων, με χάρτες και πλούσιο υλικό επικοινωνίας που θα μετατρέψουν το ταξίδι μας σε μοναδική γευστική εμπειρία!

Ταυτόχρονα ο συγγραφέας θα αναφερθεί και στο νεοεμφανισθέν «Wine Box» με τις 53 έξυπνες κάρτες των κρασιών ΠΟΠ και ΠΓΕ όλης της Ελλάδος , που τις συνοδεύουν πληροφορίες για το ιδανικό τους «πάντρεμα» με σπάνιες γευστικές λιχουδιές…  

Είσοδος ελεύθερη

 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 9ΜΜ: «ΚΑΘΕΤΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ»

Την πρώτη Πέμπτη του Ιούνη, υποδεχόμενοι το ζεστό καλοκαιράκι, ο χαρισματικός οινολόγος Γιάννης Τσέλεπος θα μας δροσίσει στα σοκάκια του Σαντορινιού του Ασύρτικου, αλλά και θα μας ξεναγήσει σε επτά διαφορετικές σοδειές από το σπάνιο κρασί του «Αυλοτόπι».

Μην χάσετε την μοναδική αυτή βραδιά δοκιμάζοντας ένα Cabernet Sauvignon σε όλο του το μεγαλείο οριζοντίως και καθέτως !!!

 

Για όλες τις βραδιές οινογνωσίας στον Οίνο τον Αγαπητό είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

" Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσια   
Τ. 210 6142200
 


Για περισσότερες πληροφορίες:  
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   www.oinosoagapitos.gr
twitter.com/OinosOAgapitos
 instagram.com/oinosoagapitos/