Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στις 9μμ: Στα άδυτα του Αγιορείτικου ΑΒΑΤΟΝ στον Οίνο τον Αγαπητό

Μια αποκαλυπτική οινική διαδρομή στα άδυτα του Άβατου του Αγίου Όρους μας επιφυλάσσει η θρυλική Οινοποιία του Βορρά στην αίθουσα του Οίνου του Αγαπητού στα Μελίσσια.

Εμβληματικά κρασιά της Τσάνταλη ΑΕ από το Μετόχι της Χρωμίτσας θα μας προετοιμάσουν κατάλληλα για να νιώσουμε την ανάσταση.

Συγκεκριμένα θα δοκιμάσουμε τη νέα σειρά του Αγιορείτικου ΑΒΑΤΟΝ στις τρείς εκδοχές του που είναι το Λευκό 2016 / Αθήρι – Ασύρτικο, το Ερυθρό 2014 / Ξινόμαυρο - Grenache – Λημνιό και το Agioritiko ABATON Gold Selection ερυθρό 2012 / Cabernet Sauvignon – Λημνιό.

Θα απολαύσουμε στη συνέχεια την συλλεκτική φιάλη magnum Αγιορείτικο ΑΒΑΤΟΝ 2010, ενώ θα γνωρίσουμε και καθέτως δύο ακόμη σημαντικές χρονιές σε παλαιωμένα magnum: το ΜΕΤΟΧΙ 2000 και 2001.

Τέλος σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, θα γευθούμε και έναν σπάνιο «Οίνο Φυσικώς Γλυκό», που είναι το λιαστό Agioritiko ABATON από Ξινόμαυρο και Grenache.

Η βραδιά αναμένεται μεθυστική μια και οι γευσιγνώστριες θα έχουν την ευκαιρία να υπερβούν τις απαγορεύσεις του άβατου, αλλά και οι αρρενωποί ουρανίσκοι να υπερβούν τον εαυτό τους.

Στο τέλος της βραδιάς μαζί με τις ευχές μας για καλή Ανάσταση θα προσφέρουμε σε κάθε οινόφιλο μια φιάλη ΝΑΜΑ Μεσογαίας.

Για πληροφορίες: T. 210 6142200.
Απαραίτητη η ηλεκτρονική ή η τηλεφωνική κράτηση
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.